Bayside Boutique Blue Bay TUI

Boek nu Bayside Boutique Blue Bay via TUI.nl vanaf € 945.00. Vertrek vanaf Amsterdam en ga lekker 9 dagen naar dit 4 sterren verblijf in Blauw Baai. De prijs is p.p. gebaseerd op 2 personen. Geniet van een heerlijke vakantie naar het paradijs Curaçao. Kleinschalig boutique hotel, Voor de liefhebber van rust, Golfbaan om de hoek, Genieten van de lokale keuken, Service met een glimlach, Een paar stappen tot het strand & inclusief transfers.

9-daagse Zonvakantie naar Curacao bij Bayside Boutique Blue Bay. Klik hieronder om het actuele aanbod naar Curaçao bij TUI te bekijken. Je kan hier ook reviews, ervaringen en beoordelingen van vakanties lezen. Bayside Boutique Blue Bay wordt door TUI klanten beoordeeld met een . TUI vliegt dagelijks naar Curaçao en heeft daardoor een ruim aanbod zonvakanties en losse vliegtickets naar Curaçao.

boek nu

Bayside Boutique Blue Bay hotel reviews

Het Blue Bay Hotel in Curaçao blijkt een waar paradijsje te zijn, volgens enthousiaste gasten. Met ruime en koele kamers, voorzien van luxe details zoals Rituals producten in de badkamer, biedt het hotel een comfortabel en knus verblijf. Het vriendelijke en attente personeel, zowel bij de receptie als in de bediening, draagt bij aan de positieve ervaring. De culinaire ervaring wordt geprezen, waar de kok als een sterrenchef wordt beschouwd. Het hotel straalt rust uit, met een zwembad en een fitnessruimte voor ontspanning. Gasten waarderen ook de snelle en efficiënte oplossing van eventuele kamerproblemen. Hoewel sommigen aangeven dat de hotelkamers wellicht aan de donkere kant zijn, wordt dit gecompenseerd door de mogelijkheid om in de schaduw van een grote boom op het terras te zitten. Over het algemeen is het Blue Bay Hotel een aanrader voor wie op zoek is naar een kleinschalig, rustig, en goed verzorgd verblijf in Curaçao.

Voordelen Blue Bay Nadelen Blue Bay
1. Ruime en koele kamers 1. Sommige gasten vinden de kamers te donker
2. Luxe details zoals Rituals producten
in de badkamer
3. Vriendelijk en attent personeel
4. Uitstekende culinaire ervaring
5. Kleinschalig en knus
6. Efficiënte oplossing van kamerproblemen
7. Gunstige ligging bij mooie baai
8. Toegang tot Blue Bay strand met bedjes en
schaduwplekken
9. Snelle en behulpzame service
10. Mogelijkheid tot kamer-upgrade

Het Blue Bay Hotel lijkt overwegend positieve ervaringen te bieden, met een focus op comfort, gastvrijheid, en een prachtige locatie nabij een schilderachtige baai.

Wat meer informatie over Bayside Boutique Blue Bay in :
Zwembad
Restaurant
Bar
Roomservice

Bayside Boutique Blue Bay TUI curaçao