Bohémi Resort TUI

Laat je verwennen door een 9-daagse zonvakantie naar Curaçao bij Bohémi Resort van TUI.nl. Vanaf € 1565.00 per persoon (op basis van twee personen) kun je verblijven in een comfortabele villa met alle gemakken voorzien. Je vertrekt vanaf Amsterdam en wordt met een transfer naar het resort gebracht. Je kunt ook kiezen voor een autohuur om het eiland te verkennen.

Bohémi Resort is een kleinschalig en sfeervol resort in Sint Michiel, een rustige en centrale locatie op Curaçao. Je kunt heerlijk relaxen bij het zwembad, genieten van een diner bij restaurant X of een bezoek brengen aan Willemstad, de kleurrijke hoofdstad van het eiland. Het resort heeft ook een eigen duikschool, waar je de onderwaterwereld van Curaçao kunt ontdekken.

boek nu

Wil je meer weten over deze zonvakantie of andere vakanties naar Curaçao? Kijk dan op de website van TUI.nl voor het actuele aanbod, reviews, ervaringen en beoordelingen. Bohémi Resort wordt door TUI klanten beoordeeld met een . TUI vliegt dagelijks naar Curaçao en heeft daardoor een ruim aanbod zonvakanties en losse vliegtickets naar Curaçao. Boek nu en laat je verrassen door deze tropische bestemming!

Bohémi Resort TUI curaçao