Boutique Hotel 't Klooster TUI

Ervaar een 9-daagse zonvakantie naar Curaçao bij Boutique Hotel ’t Klooster van TUI.nl. Vanaf € 880.00 per persoon (op basis van twee personen) kun je logeren in een voormalig klooster met een authentieke kapel. Je vertrekt vanaf Amsterdam en wordt met een transfer naar het hotel gebracht. Je kunt ook kiezen voor een autohuur om het eiland te verkennen.

Boutique Hotel ’t Klooster is een uniek en sfeervol hotel in Willemstad, midden in de bruisende wijk Pietermaai. Je kunt heerlijk ontspannen bij het zwembad, genieten van een diner bij het restaurant of een drankje halen bij de bar. Je verblijft in een kamer rondom het zwembad, die van alle gemakken is voorzien. Het hotel heeft ook een wellnessruimte, waar je je kunt laten masseren of een yoga-les kunt volgen. Het hotel staat bekend om zijn persoonlijke service en aandacht voor iedere gast.

Wil je meer weten over deze zonvakantie of andere vakanties naar Curaçao? Kijk dan op de website van TUI.nl voor het actuele aanbod, reviews, ervaringen en beoordelingen. Boutique Hotel ’t Klooster wordt door TUI klanten beoordeeld met een . TUI vliegt dagelijks naar Curaçao en heeft daardoor een ruim aanbod zonvakanties en losse vliegtickets naar Curaçao. Boek nu en ontdek zelf deze bijzondere plek!

boek nu

Boutique Hotel 't Klooster TUI curaçao