Cruise Caribbean: Curaçao

Cruise Caribbean: Curaçao, Aruba & Dominicaanse Republiek Corendon

Op zoek naar een heerlijke vakantie Curaçao? Wat dacht je van Cruise Caribbean: Curaçao, Aruba & Dominicaanse Republiek met Corendon. Verblijf in een in Cruisereizen. Een vakantie van 14 is er al vanaf EUR 2449.00. Je verblijft in een Binnenhut + kamer (2 pers.) op basis van Zie beschrijving en vertrekt vanaf vliegveld AMS. Verken de schitterende Caribbean met deze fantastische 14-daagse cruisevakantie! Ontdek diverse prachtige bestemmingen op o.a. de Dominicaanse Republiek, Aruba, Curaçao & de Kaaiman Eilanden. Deze waanzinnige cruise en route is zéér populair en heeft maar 2 vertrekdata in de winter, dus wacht niet te lang! BOEK NU!

Cruise Caribbean: Curaçao, Aruba & Dominicaanse Republiek Aanbieding

Verken de schitterende Caribbean met deze fantastische 14-daagse cruisevakantie! Ontdek diverse prachtige bestemmingen op o.a. de Dominicaanse Republiek, Aruba, Curaçao & de Kaaiman Eilanden. Voordat deze heerlijke cruise begint, verblijf je 1 nacht in een hotel in Orlando. Vervolgens stap je aan boord van de 4* Norwegian Jewel en kan het genieten en ontspannen écht beginnen. De scherpe reissom is inclusief rechtstreekse vliegreis per KLM/Delta (of gelijkwaardig), alle transfers, 1 hotelovernachting voorafgaand aan de cruise in Orlando o.b.v. logies en 12-daagse cruise o.b.v. volpension, dat betekent inclusief ontbijt, lunch & diner! Daarnaast zijn ook de fooien t.w.v. € 203,50 per persoon inbegrepen. Wil je jouw cruisevakantie helemaal compleet maken? Boek dan nu het Free At Sea pakket voor slechts € 249.- per persoon. Inclusief een drankenpakket, diners in het specialiteitenrestaurant, korting op landexcursies én WiFi aan boord. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is je koffer aan boord uitpakken én volop genieten. Deze waanzinnige cruise en route is zéér populair en heeft maar 2 vertrekdata in de winter, dus wacht niet te lang! BOEK NU! Kijk voor het exacte vaarschema op het tabblad 'Cruiseprogramma' De Norwegian Jewel is een elegant cruiseschip van Norwegian Cruise Line, bekend om zijn luxe voorzieningen en uitgebreide entertainmentopties. Met een capaciteit van meer dan 2.300 passagiers biedt het schip een onvergetelijke ervaring op zee, compleet met diverse restaurants, spectaculaire shows en een scala aan activiteiten voor alle leeftijden. Met bestemmingen over de hele wereld is de Norwegian Jewel de perfecte keuze voor reizigers die opzoek zijn naar avontuur en comfort op zee.

  • Bestemming: Verenigde Staten
  • Regio: Orlando
  • Stad: Cruisereizen
  • Mogelijke vertrekdatum: Verken de schitterende Caribbean met deze fantastische 14-daagse cruisevakantie! Ontdek diverse prachtige bestemmingen op o.a. de Dominicaanse Republiek, Aruba, Curaçao & de Kaaiman Eilanden. Voordat deze heerlijke cruise begint, verblijf je 1 nacht in een hotel in Orlando. Vervolgens stap je aan boord van de 4* Norwegian Jewel en kan het genieten en ontspannen écht beginnen. De scherpe reissom is inclusief rechtstreekse vliegreis per KLM/Delta (of gelijkwaardig), alle transfers, 1 hotelovernachting voorafgaand aan de cruise in Orlando o.b.v. logies en 12-daagse cruise o.b.v. volpension, dat betekent inclusief ontbijt, lunch & diner! Daarnaast zijn ook de fooien t.w.v. € 203,50 per persoon inbegrepen. Wil je jouw cruisevakantie helemaal compleet maken? Boek dan nu het Free At Sea pakket voor slechts € 249.- per persoon. Inclusief een drankenpakket, diners in het specialiteitenrestaurant, korting op landexcursies én WiFi aan boord. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is je koffer aan boord uitpakken én volop genieten. Deze waanzinnige cruise en route is zéér populair en heeft maar 2 vertrekdata in de winter, dus wacht niet te lang! BOEK NU! Kijk voor het exacte vaarschema op het tabblad 'Cruiseprogramma' De Norwegian Jewel is een elegant cruiseschip van Norwegian Cruise Line, bekend om zijn luxe voorzieningen en uitgebreide entertainmentopties. Met een capaciteit van meer dan 2.300 passagiers biedt het schip een onvergetelijke ervaring op zee, compleet met diverse restaurants, spectaculaire shows en een scala aan activiteiten voor alle leeftijden. Met bestemmingen over de hele wereld is de Norwegian Jewel de perfecte keuze voor reizigers die opzoek zijn naar avontuur en comfort op zee.
  • Vertrek luchthaven: AMS NL
  • Aankomst luchthaven: MCO
  • Verzorging: Zie beschrijving
  • Type verblijf:
  • Kamertype: Binnenhut + kamer (2 pers.)
  • Accommodatie code: CRNCD