Cruise Caribbean met Aruba en Curaçao Aanbieding

Cruise Caribbean met Aruba en Curaçao Corendon

Op zoek naar een heerlijke vakantie Curaçao? Wat dacht je van Cruise Caribbean met Aruba en Curaçao met Corendon. Verblijf in een in cruisereizen. Een vakantie van 13 is er al vanaf EUR 2249.00. Je verblijft in een Binnenhut Bella + kamer (2 pers.) op basis van Zie beschrijving en vertrekt vanaf vliegveld AMS. Boek nu deze fantastische en unieke 13-daagse cruisevakantie en ontdek de Caribbean, Aruba en Curaçao voor een wel zéér scherpe prijs! Voordat deze heerlijke cruise begint, begin je met 1 hotelnacht in/nabij Miami. Deze waanzinnige cruise en route is zéér populair en heeft maar 2 vertrekdata in de winter, dus wacht niet te lang! VOL=VOL!

Cruise Caribbean met Aruba en Curaçao Aanbieding

Boek nu deze fantastische en unieke 13-daagse cruisevakantie en ontdek de Caribbean en Aruba en Curaçao voor een wel zéér scherpe prijs! Voordat deze heerlijke cruise begint, begin je met 1 hotelnacht in/nabij Miami. Daarna brengt De 4* MSC Divina je bij verschillende prachtige bestemmingen zoals Jamaica, Oranjestad op Aruba, Willemstad op Curaçao, de Dominicaanse Republiek en het privé eiland van MSC; Ocean Cay MSC Marine Reserve op de Bahama's. Deze scherpe prijs is inclusief vliegreis per KLM/Air France (of vergelijkbaar), alle transfers, 1 hotelovernachting voorafgaand aan de cruise in/nabij Miami o.b.v. logies en 11-daagse cruise o.b.v. volpension. Dat betekent inclusief ontbijt, lunch & diner! Daarnaast zijn ook de verplichte fooien t.w.v. € 150,- per persoon inbegrepen! Deze waanzinnige cruise en route is zéér populair en heeft maar 2 vertrekdata in de winter, dus wacht niet te lang! VOL=VOL! Kijk voor het exacte vaarschema op het tabblad 'Cruiseprogramma' MSC Divina is geïnspireerd door Sophia Loren en brengt je alle elegantie en glamour van de gouden eeuw van cruisemaatschappijen, versterkt door moderne, milieuvriendelijke technologieën. Aan boord geniet je van al het moderne comfort, samen met een verscheidenheid aan sport- en recreatiefaciliteiten, evenals entertainment van wereldklasse, waaronder kinder- en tienerclubs. Jong en oud vermaken zich aan boord op-en-top!

  • Bestemming: Verenigde Staten
  • Regio: Miami
  • Stad: cruisereizen
  • Mogelijke vertrekdatum: Boek nu deze fantastische en unieke 13-daagse cruisevakantie en ontdek de Caribbean en Aruba en Curaçao voor een wel zéér scherpe prijs! Voordat deze heerlijke cruise begint, begin je met 1 hotelnacht in/nabij Miami. Daarna brengt De 4* MSC Divina je bij verschillende prachtige bestemmingen zoals Jamaica, Oranjestad op Aruba, Willemstad op Curaçao, de Dominicaanse Republiek en het privé eiland van MSC; Ocean Cay MSC Marine Reserve op de Bahama's. Deze scherpe prijs is inclusief vliegreis per KLM/Air France (of vergelijkbaar), alle transfers, 1 hotelovernachting voorafgaand aan de cruise in/nabij Miami o.b.v. logies en 11-daagse cruise o.b.v. volpension. Dat betekent inclusief ontbijt, lunch & diner! Daarnaast zijn ook de verplichte fooien t.w.v. € 150,- per persoon inbegrepen! Deze waanzinnige cruise en route is zéér populair en heeft maar 2 vertrekdata in de winter, dus wacht niet te lang! VOL=VOL! Kijk voor het exacte vaarschema op het tabblad 'Cruiseprogramma' MSC Divina is geïnspireerd door Sophia Loren en brengt je alle elegantie en glamour van de gouden eeuw van cruisemaatschappijen, versterkt door moderne, milieuvriendelijke technologieën. Aan boord geniet je van al het moderne comfort, samen met een verscheidenheid aan sport- en recreatiefaciliteiten, evenals entertainment van wereldklasse, waaronder kinder- en tienerclubs. Jong en oud vermaken zich aan boord op-en-top!
  • Vertrek luchthaven: AMS NL
  • Aankomst luchthaven: MIA
  • Verzorging: Zie beschrijving
  • Type verblijf:
  • Kamertype: Binnenhut Bella + kamer (2 pers.)
  • Accommodatie code: CRMDC