Morena Resort Appartementen & Villa's TUI

Geniet van een 9-daagse zonvakantie naar Curaçao bij Morena Resort Appartementen & Villa’s van TUI.nl. Vanaf € 1094.00 per persoon (op basis van twee personen) kun je overnachten in een luxe appartement of een royale villa met een riant buitenterras. Je vertrekt vanaf Amsterdam en wordt met een transfer naar het resort gebracht. Je kunt ook kiezen voor een autohuur om het eiland te verkennen.

Morena Resort Appartementen & Villa’s is een eco-vriendelijk en rustig resort in Jan Thiel Baai, een populaire locatie op Curaçao. Je kunt heerlijk zwemmen in de grote zwembaden, smullen van een diner bij het restaurant of een drankje halen bij de bar. Je hebt ook gratis toegang tot het Jan Thiel strand, waar je kunt zonnen, zwemmen of watersporten. Het resort heeft ook een wellnesscentrum, waar je je kunt laten verwennen met massages en behandelingen.

Wil je meer weten over deze zonvakantie of andere vakanties naar Curaçao? Kijk dan op de website van TUI.nl voor het actuele aanbod, reviews, ervaringen en beoordelingen. TUI vliegt dagelijks naar Curaçao en heeft daardoor een ruim aanbod zonvakanties en losse vliegtickets naar Curaçao. Boek nu en ervaar zelf deze tropische oase!

boek nu

Morena Eco Resort Reviews

Het Morena Eco Resort op Curaçao biedt een aangename atmosfeer met ruime appartementen, prachtige zwembaden en vriendelijk personeel. De ligging nabij Jan Thiel en de Albert Heijn wordt als gunstig ervaren, waardoor het resort een goede uitvalsbasis vormt. Gasten zijn positief verrast door de uitgebreide voorzieningen en het aanbod van het restaurant. De prijs-kwaliteitverhouding voor het ontbijt lijkt echter enigszins verdeeld.

Voordelen en Nadelen:

VoordelenNadelen
1. Ruime appartementen met groot terras1. Ongeorganiseerde situatie bij het ontbijt, lange wachttijden voor bestek
2. Twee grote en mooie zwembaden2. Klachten over viesheid en gebrek aan schoonmaak, vooral in sommige kamers
3. Niet massaal, rustige sfeer3. Sommige kamers ervaren geluidshinder van de doorgaande weg
4. Uitgebreid ontbijt (tegen betaling)4. Kritiek op het ontbijt vanwege beperkte keuze, traag bijvullen van eten
5. Goed restaurant met redelijke prijzen5. Beesten en insecten worden binnen gelaten door het ontwerp van het huisje
6. Vriendelijk personeel dat snel problemen oplost6. Sommige klachten over de kwaliteit van de bedden en airconditioning
7. Redelijk goedkoop autoverhuur7. Problemen met de locatie van sommige huisjes, met name geluidshinder
8. Prachtige ligging ten opzichte van Jan Thiel en AH8. Klachten over de grootte en inrichting van bepaalde kamers
9. Dichtbij Jan Thiel Beach (circa 7 minuten lopen)9. Problemen met geluid en geur bij bepaalde huisjes
10. Gasten die positief verrast zijn door het resort10. Verschillende ervaringen met schoonmaak, afhankelijk van de kamer
Genoemde voordelen en nadelen van het Morena Resort

Hoewel het Morena Eco Resort veel positieve kenmerken heeft, lijken enkele gasten te worstelen met aspecten zoals de organisatie bij het ontbijt, de schoonmaak van sommige kamers, en specifieke geluids- en geurproblemen bij bepaalde huisjes. Over het algemeen lijkt de meerderheid van de gasten echter tevreden met de algehele ervaring op het resort.

Morena Resort Appartementen & Villa's TUI curaçao