Morena Resort Appartementen & Villa's TUI

Geniet van een 9-daagse zonvakantie naar Curaçao bij Morena Resort Appartementen & Villa’s van TUI.nl. Vanaf € 1094.00 per persoon (op basis van twee personen) kun je overnachten in een luxe appartement of een royale villa met een riant buitenterras. Je vertrekt vanaf Amsterdam en wordt met een transfer naar het resort gebracht. Je kunt ook kiezen voor een autohuur om het eiland te verkennen.

Morena Resort Appartementen & Villa’s is een eco-vriendelijk en rustig resort in Jan Thiel Baai, een populaire locatie op Curaçao. Je kunt heerlijk zwemmen in de grote zwembaden, smullen van een diner bij het restaurant of een drankje halen bij de bar. Je hebt ook gratis toegang tot het Jan Thiel strand, waar je kunt zonnen, zwemmen of watersporten. Het resort heeft ook een wellnesscentrum, waar je je kunt laten verwennen met massages en behandelingen.

Wil je meer weten over deze zonvakantie of andere vakanties naar Curaçao? Kijk dan op de website van TUI.nl voor het actuele aanbod, reviews, ervaringen en beoordelingen. TUI vliegt dagelijks naar Curaçao en heeft daardoor een ruim aanbod zonvakanties en losse vliegtickets naar Curaçao. Boek nu en ervaar zelf deze tropische oase!

boek nu

Morena Resort Appartementen & Villa's TUI curaçao