Papagayo Beach Hotel Golf TUI

Beleef een 8-daagse vakantie naar Curaçao bij Papagayo Beach Hotel Golf van TUI.nl. Vanaf € 2061.00 per persoon (op basis van twee personen) kun je verblijven in een hip en luxe hotel met een directe ligging aan het Jan Thiel strand. Je vertrekt vanaf Amsterdam en wordt met een transfer naar het hotel gebracht. Je krijgt ook een vlucht en een huurauto inbegrepen, zodat je het eiland op eigen gelegenheid kunt ontdekken.

Papagayo Beach Hotel Golf is een ideaal hotel voor golfers, want je krijgt drie greenfees inbegrepen om te spelen op alle banen van het eiland. Je kunt ook zelf je pakket samenstellen en extra greenfees of golflessen bijboeken. Het hotel heeft ook een zwembad, een restaurant, een bar en een fitnessruimte, waar je kunt genieten van de faciliteiten en de service. Je hebt ook toegang tot de Papagayo Beach Club, waar je kunt relaxen op de ligbedden, cocktails kunt drinken of een hapje kunt eten.

Wil je meer weten over deze vakantie of andere vakanties naar Curaçao? Kijk dan op de website van TUI.nl voor het actuele aanbod, reviews, ervaringen en beoordelingen. Papagayo Beach Hotel Golf wordt door TUI klanten beoordeeld met een . TUI vliegt dagelijks naar Curaçao en heeft daardoor een ruim aanbod zonvakanties en losse vliegtickets naar Curaçao. Boek nu en maak je klaar voor een golfavontuur in de tropen!

boek nu

Papagayo Beach Hotel Golf TUI curaçao