Papagayo Beach Hotel TUI

Als je op zoek bent naar een luxe en hippe vakantie op het prachtige eiland Curaçao, dan is deze pakketreis van TUI.nl perfect voor jou! Voor maar € 1151.00 per persoon (op basis van 2 personen) kun je 9 dagen verblijven in het 4-sterren Papagayo Beach Hotel, dat direct aan het Jan Thiel strand ligt.

Dit hotel is een van de populairste hotels op het eiland, en dat is niet voor niets. Je kunt hier genieten van een zwembad, een restaurant, een bar, een fitnessruimte, gratis WiFi, en gratis toegang tot de gym. Bovendien krijg je bij deze pakketreis ook nog eens een vlucht vanaf Amsterdam, en transfers van en naar de luchthaven. Dit is een geweldige deal die je niet wilt laten schieten!

Papagayo Beach Hotel is een hotel dat door TUI klanten zeer goed wordt beoordeeld met een . Je kunt hier meer lezen over de reviews, ervaringen en beoordelingen van andere reizigers die hier zijn geweest. Ook kun je hier het actuele aanbod naar Curaçao bij TUI bekijken en je eigen pakket samenstellen. Wacht niet langer en boek nu je droomvakantie naar Curaçao bij TUI.nl!

boek nu

Pagayo Beach Hotel Reviews

Het Papagayo Beach Hotel op Curaçao ontvangt gemengde beoordelingen van gasten. Terwijl sommigen de fantastische locatie, uitgebreide voorzieningen en goede gastvrijheid prijzen, uiten anderen zorgen over de service, netheid van de kamers en bepaalde ongemakken. De sfeer lijkt gericht te zijn op ‘zien en gezien worden’, wat voor sommige gasten niet de gewenste ervaring oplevert. Ondanks de positieve aspecten van de locatie en voorzieningen, zijn er enkele tekortkomingen, zoals trage bediening aan de strandbar, problemen met schoonmaak, gebrek aan strandlakens op bepaalde dagen, en ongemakken zoals lawaai van passerende auto’s bij kamers met uitzicht op de rotonde.

VoordelenNadelen
1. Fantastische locatie1. Trage bediening strandbar
2. Uitgebreide voorzieningen2. Problemen met schoonmaak kamers
3. Warme en verwelkomende sfeer tijdens Pride3. Gebrek aan strandlakens op bepaalde dagen
4. Prima schoongemaakte kamers4. Lawaai bij kamers met uitzicht op de rotonde
5. Vriendelijk personeel bij de receptie5. Teleurstellend ontbijtbuffet en klantvriendelijkheid
6. Vernieuwing van faciliteiten6. Problemen met Wifi in de kamers
7. Goed beheerd Europese stijl hotel
8. Positieve opmerkingen over de kerstvakantie
Veelgenoemde voordelen & nadeln Papagayo Beach Hotel

Ondanks enkele tekortkomingen lijken gasten die waarde hechten aan de locatie, voorzieningen en algehele sfeer van het Papagayo Beach Hotel een positieve ervaring te hebben. Voor toekomstige gasten kan het handig zijn om rekening te houden met de genoemde aandachtspunten en hun persoonlijke voorkeuren.

Papagayo Beach Hotel TUI curaçao