Papagayo Beach Hotel TUI

Als je op zoek bent naar een luxe en hippe vakantie op het prachtige eiland Curaçao, dan is deze pakketreis van TUI.nl perfect voor jou! Voor maar € 1151.00 per persoon (op basis van 2 personen) kun je 9 dagen verblijven in het 4-sterren Papagayo Beach Hotel, dat direct aan het Jan Thiel strand ligt.

Dit hotel is een van de populairste hotels op het eiland, en dat is niet voor niets. Je kunt hier genieten van een zwembad, een restaurant, een bar, een fitnessruimte, gratis WiFi, en gratis toegang tot de gym. Bovendien krijg je bij deze pakketreis ook nog eens een vlucht vanaf Amsterdam, en transfers van en naar de luchthaven. Dit is een geweldige deal die je niet wilt laten schieten!

Papagayo Beach Hotel is een hotel dat door TUI klanten zeer goed wordt beoordeeld met een . Je kunt hier meer lezen over de reviews, ervaringen en beoordelingen van andere reizigers die hier zijn geweest. Ook kun je hier het actuele aanbod naar Curaçao bij TUI bekijken en je eigen pakket samenstellen. Wacht niet langer en boek nu je droomvakantie naar Curaçao bij TUI.nl!

boek nu

Papagayo Beach Hotel TUI curaçao