TIME TO SMILE Chogogo Dive & Beach Resort Curacao TUI

Boek nu TIME TO SMILE Chogogo Dive & Beach Resort Curacao via TUI.nl vanaf € 975.00. Vertrek vanaf Amsterdam en ga lekker 9 dagen naar dit 4 sterren verblijf in Jan Thiel Baai. De prijs is p.p. gebaseerd op 2 personen. Geniet van een heerlijke vakantie naar het paradijs Curaçao. Uitstekende prijs-kwaliteit, Ruime appartementen en bungalows, SMEG koelkast en Nespresso koffie, Relax in de hangmat op je terras, Modern comfort, Caribische sfeer, Erkend met eco-label & inclusief transfers.

9-daagse Zonvakantie naar Curacao bij TIME TO SMILE Chogogo Dive & Beach Resort Curacao. Klik hieronder om het actuele aanbod naar Curaçao bij TUI te bekijken. Je kan hier ook reviews, ervaringen en beoordelingen van vakanties lezen. TIME TO SMILE Chogogo Dive & Beach Resort Curacao wordt door TUI klanten beoordeeld met een . TUI vliegt dagelijks naar Curaçao en heeft daardoor een ruim aanbod zonvakanties en losse vliegtickets naar Curaçao.

boek nu

Chogogo Resort Reviews

Het Chogogo Resort op Curaçao oogt als een waar paradijs, waar gasten een plezierige en ontspannen ervaring delen. De studio’s en appartementen lijken goed uitgerust en bieden een prachtig uitzicht op zee. De nabijheid van het Jan Thiel strand, Zanzibar, en andere voorzieningen wordt gewaardeerd, waardoor gasten gemakkelijk kunnen genieten van het lokale strandleven. De diversiteit van faciliteiten, zoals het restaurant en de zwembaden, draagt bij aan het comfort van het verblijf.

Voordelen Nadelen
1. Ruime en schone studio’s met prachtig uitzicht 1. Mogelijkheid tot Gekko’s en insecten in de accommodatie
2. Dichtbij Jan Thiel strand en Zanzibar 2. Mogelijkheid tot enkele kamers met minder fraai uitzicht
3. Restaurant op het terrein met kwalitatief goed eten 3. Gedateerde kamers voor sommige gasten
4. Vriendelijk en behulpzaam personeel 4. Beperkte ramen in sommige kamers, aanwezigheid van luiken
5. Gratis bagageservice en regelmatige schoonmaak 5. Prijzen in het resort, inclusief ontbijt, kunnen als prijzig worden ervaren
6. Goed geregeld handdoekenbeleid 6. Enkele meldingen van verstopte wastafel en schimmelplekken
7. Mogelijkheid tot autohuur vanuit het resort 7. Wifi-problemen in sommige kamers, met name de locatie van de Wifi
8. Prachtig uitzicht en sfeervolle omgeving
9. Warme Caribische sfeer en vriendelijk personeel
10. Veelzijdige en goed verzorgde faciliteiten

Over het algemeen lijkt het Chogogo Resort indruk te maken met zijn gastvrijheid, faciliteiten en de algemene sfeer. Hoewel enkele gasten enkele kleine tekortkomingen benoemen, lijkt de meerderheid zeer tevreden en beschouwen ze het resort als een ideale plek voor een ontspannen vakantie op Curaçao.

Wat meer informatie over TIME TO SMILE Chogogo Dive & Beach Resort Curacao in :
Zwembad
Restaurant
Bar
Tuin

TIME TO SMILE Chogogo Dive & Beach Resort Curacao TUI curaçao