Uitgaan

Curacao heeft een bloeiend en zeer uniek uitgaansleven. In tegenstelling tot vele steden en vakantiebestemmingen is er op Curaçao geen “strip” of uit uitgaansplein. Het uitgaansleven is verspreid over het eiland en het verschilt per dag wat de place to be is. Uitgaan op Curaçao gebeurt veelal in beachclubs, op het strand of in een van de kroegen op het eiland. Bekende beachclubs zijn Mambo, Cabana en Wet & Wild. Deze drie clubs zijn te vinden aan Sea Aquarium Beach ten oosten van Willemstad. Sea Aquarium beach is ook wel bekend in de volksmond als Mambo Beach. Andere bekende beachclubs zijn Zanzibar op Jan Thiel en ook de feesten op Kokomo beach zijn berucht.


Happy Hour Curaçao

De Happy Hours op Curaçao zijn grotendeels van invloed op de plek en de dag wanneer het ergens gezellig is. Op dit soort tijdstippen zijn de drankjes 50% afgeprijsd of is er sprake van 2 halen 1 betalen. Op Curaçao verblijven veel studenten en deze hebben het tot een sport verheven om alle happy hours af te lopen. Doordat dit vaak gezellige mensen zijn die van een feestje houden (en op de kleintjes letten) is het tijdens happy hours en de uurtjes erna vaak erg gezellig. Bekijk hier een overzicht van de happy hours op Curaçao.

Uitgaan op Curaçao

Uitgaan op Curacao is een geweldige belevenis. Elke avond is er wat te doen en bijna alles is in de buitenlucht. De bekende uitgaansplaatsen waar je veel Nederlandse studenten vindt, zijn Tu Tu Tango, Wet & Wild, de Nachtwacht, Cinco en Mambo Beach, waar elke week een film gedraaid wordt op het strand. Hier worden regelmatig feesten georganiseerd met verschillende DJ’s en op zondag kun je hier gratis barbecueën. Op woensdagavond is het in het TMF-café karaoke-avond, dus eigenlijk is er voor iedereen altijd wel wat leuks te doen. Bijna overal zijn er happy hours, dus ook de kosten vallen mee.