Happy Hours

Happy hours Curaçao

Elke dag is er wel ergens op Curaçao happy hour. Maar wanneer moet je nou op welke plek zijn? Om je te helpen je vakantie op Curaçao zo effecient mogelijk in te richten hebben we hieronder een overzicht van de happy hours op Curaçao neergezet. Let op: het kan natuurlijk zijn dat een uitgaansgelegenheid zijn openingstijden aanpast. Stuur dan even een berichtje via het contactformulier en zo houden we de tijden actueel.


Dagelijks happy hour

Het is elke dag happy hour bij de volgende horeca op Curaçao:

 • Pirates Nest >> 17:00 – 18:00 uur
 • Eetcafe de Buren >> 17:00 – 18:00 uur
 • Cafe 40B >> 17:00 – 18:00 uur
 • Cafe Tap Maar in >> 17:00 – 19:00 uur
 • Mambo Beach >> 17:00 – 19:00 uur
 • Restaurant O Porto >> 17:00 – 19:00 uur
 • Eetcafe de Heeren >> 17:00 – 19:00 

Wekelijks happy hour

Het is elke week happy hour bij de volgende gelegenheden:

 • Club Cinco >> Elke dinsdag 21:00 uur – Je beker mag je een uur lang laten bijvullen
 • The Ally >> Elke dinsdag 21:00 uur
 • Campo Alegre >> Elke zondag 16:00 – 19:00 uur (let op: 18+)
 • Sonesta Kura Hulanda >> Elke vrijdag 18:00 – 20.00 uur
 • St Tropez Willemstad >> Elke vrijdag 18:00 – 20:30 uur
 • Aloha Beachbar >> Elke zaterdag 17:00 – 18:00 uur
 • Mambo Beach extra happy hours >> Vrijdag, Zaterdag & Zondag 22:00 – 23:00 uur
 • Schooner bar Avila Hotel >> Elke vrijdag 17:00 uur
 • Wet & Wild beach club >> Elke zondag van 18:00 – 19:00 uur
 • Zanzibar Jan Thiel >> Elke zaterdag 17:00 – 18:00 uur – Met DJ en na afloop feest met live band.
 • Pirate Bay >> Elke vrijdag XL Happy Hour 16:00 – 18:00 uur.
happy hours op curacao
Wekelijks Happy Hour bij Zanzi op Jan Thiel

Mambo Beach

Op vrijdag-en zaterdagavond vormt de grote strandbar, omringd door palmbomen, het toneel voor een avond plezier. Er komen hier zowel lokale mensen als toeristen, stagiaires en mariniers. Het personeel bij Mambo is jong en actief zoals het een hippe strandtent betaamd. Hoewel de typisch Caribische muziek de boventoon voert is er genoeg afwisseling in muziekstijlen om iedereen flink te laten swingen.
Zondagavond treedt er vaak een lokale band op. Hier komen vooral veel antillianen op af. Op dinsdagavond kun je hier vanaf je strandbedje genieten van een film, tijdens de gratis openlucht bioscoop.

Cinco

Gelegen naast marinebasis Pareira is dit vooral op donderdag en zaterdag ‘ the place to be’. Vanwege de locatie  zijn hier altijd veel mariniers maar ook stagiaires en antillianen. Omdat Cinco op een berg ligt, heeft het vanaf het terras een wijds uitzicht. Ondanks het feit dat deze gelegenheid voor het grootste gedeelte overdekt is waait het genoeg door om een aangename temperatuur te behouden. Ook hier zijn veel verschillende muziekstijlen. Op zaterdag worden er regelmatig thema feesten georganiseerd.

Wet & Wild

Op zondagavond viert men hier de zonsondergang met een happy hour. De voeten in het zand, een Amstel Bright in de hand en genieten van de mooiste zonsondergangen! Op de dansvloer gaan salsadansende paren volledig los. Het is een verademing om alleen al naar de soepele bewegingen te kijken. Bij Wet & Wild komen mensen in alle soorten, maten en kleuren. Omdat deze avond al vroeg begint is het voor middernacht afgelopen zonder dat je het gevoel hebt kort te zijn uitgeweest. 

Café de Tropen

Zowel in het weekend als door de weeks treden hier vaak bandjes op. Ook is hier de mogelijkheid voor amateurs om hun talenten aan publiek te laten zien en horen.

De Nachtwacht

Een klein cafe gelegen aan de rand van Punda, midden in een studentenwijk. Op donderdagavond loopt de hele buurt uit voor happy hour. Binnen maar vooral buiten voor de nachtwacht is het dan gezellig druk. De rest van de week is het er rustig maar ook dan kun je er aan de bar een drankje drinken. Op maandag wordt er op een filmdoek een cabaret voorstelling vertoont.

Grand Café De Heeren

Dit sfeervolle restaurant is gelegen in het historisch Landhuis Zuikertuintje. Je kunt hier terecht voor een goed ontbijt, heerlijke lunch, geweldig diner of een gezellig avondje uit. ’s Avonds kun je tijdens het diner genieten van live muziek. Elke donderdag- en vrijdagavond speelt er een salsa of merengue band. Vrijwel elke avond zijn er speciale dagmenu’s voor aantrekkelijke prijzen, zoals een salademenu op maandag en een pastamenu op dinsdag.

Asia de Cuba

Bij Asia de Cuba zorgen de muziek, de ambiance en het eten voor een unieke sfeer. Hier komen oost en west samen. Het eten bestaat uit een mix van de Aziatische, Caribische en Cubaanse keuken. Maandagavond is er een Wok avond. Laat de kok je favoriete eten klaarmaken in de wok. Op vrijdagavond is er een happy hour van 17:00 uur tot 19:00 uur. ’s Avonds is er live muziek van een band. Trek je dansschoenen aan en waag een dansje op de swingende muziek.