Wynwood Boutique TUI

Wil je een heerlijke vakantie beleven op het paradijselijke Curaçao? Boek dan nu Wynwood Boutique via TUI.nl vanaf € 724.00. Dit hippe en trendy hotel ligt in het Pietermaai District, een UNESCO erfgoed site vol met historische gebouwen, gezellige cafés en toprestaurants.

Je verblijft in een unieke en kleurrijke kamer, die helemaal insta-proof is. Het hotel beschikt over een stadstuin met een klein zwembad, waar je kunt relaxen na een dagje sightseeing. De prijs is p.p. gebaseerd op 2 personen en inclusief transfers. Je vertrekt vanaf Amsterdam en gaat lekker 9 dagen naar dit 3 sterren verblijf in Willemstad. Wynwood Boutique wordt door TUI klanten beoordeeld met een 8,5.

boek nu

Wynwood Boutique is een modern hotel dat kunst en gastvrijheid combineert. Het hotel is gevestigd in twee volledig gerestaureerde gebouwen uit de jaren 1800, die zijn gemoderniseerd met de nieuwste technologieën. Elke kamer heeft een eigen thema en is ingericht met kunstwerken van lokale kunstenaars. Het hotel heeft ook een eigen kunstgalerie, waar je meer kunt zien en leren over de kunstenaars en hun werk. Het hotel biedt ook gratis wifi, een koffiezetapparaat, een smart tv en QR-code toegang tot de kamer.

Wynwood Boutique TUI curaçao